Saturday, January 29, 2011

cik awek aku sakit... :(

بسم الله الرحمن الرحيم

kalau korang bace blog aku dari awal smpi skrg nieh...mesti korang taw siapakah gerangn aweks aku...haha...(so,,sape yang nak taw...g la cri sndiri...jwpnye ade dlm blog aku nieh...haha)

minggu lepas...aku dapat detect yg awek no 2 aku ni sakit...

tapi die still berlakon gagah...
die still tunjukkn minat utk melayan aku...
aku tnye die sakit ker???die kate tak...
aku try korek2 dr teman yg lain...mayb taw ape2...still xde jwbn..:(
aku taw yang die memang tak sihat...

kalau die yang sakit...aku yg susah..bukan duit menjadi masalah...tapi kesihatan die yg aku lebih penting kan...kalau die xde dlm hidup aku...aku tak taw la ape nak buat...mungkin aku ade awek yg no 1...tapi awek no 2 ni lain sikit...

die sentiase memnuhi cita rase aku...tak kire ape pon...die turut melayan kerenah aku...dari awal pagi hingga la larut malam...

tapi satu hari..
aku kejutkan die pagi2 lepas solat subuh....die tak bangun...die tido lagi kot...mungkin penat layan aku...hmmm...xpelah..kesian...

balik kelas..aku kejutkn die lagi...still no answer..aku sedih...sedih sngt2...

aku mengadu ngn member2 aku..depa kte "sabar la..mungkin ade sebab die buat mcm tu..."

tapi ape salah aku????siang malam...pagi petang aku dk pikiaq...ape la salah aku selama ni kat die...smpi aku tensen sngt!!!dalam kelas pon dah tak boleh nak fokus...

petang tu...dlm pukul 7 petng...aku pnggil die...baru la die menyahut...aku HAPPY sngt!!
kalau boleh aku nak bgtw satu dunia yang aku heppy time tuh...tp nnt org kate aku over plak...kehkehe...

cop3...!!!

yg korang dok bace ni...dah kenal lom awek aku sape???

kalau nak kenal...meh click SINI!!!

click tu dulu....jgn smbung bace...kenal dulu awek aku...baru smbung bace okay...^_^

dlm bahase mudahnye...
laptop aku buat problem...
aku on pagi2...petang nnti bru die nak menyala..
sedih kot...nseb baek la asaimen blom ade...
kalau tak..mati kutu aku..hihihi...
esok nak p betolkan...

p/s----->>harap kau akan segera sembuh seperti sedia kala cik awek...aku menanti di sisi mu dengan penuh setia...^_^..."abg doakan semoga syg cepat sembuh taw...."[kahkahkahkah]


8 comments:

ibnualizai said...

p r bawak jumpa doktor...tkut2 melarat...haha

ShAwN said...

i.allah ibnu alizai..^_^..nk g bwk esok...hihi

iszieylyanziy said...

nk y baru tuh,,ngee

ShAwN said...

xnak la...nk yg tu jgak...haha...^_^

Izmir Fadzil said...

berpeluh jugak baca pasal awek kau,tak sangka kau ni caring kan..
kah3

ShAwN said...

haha...beruntung sape dapt aku...kn3??haha

panadol lagi said...

uihhh berdebar2 aku nk taw awek kau...

ShAwN said...

dah taw blom mist panadol??haha