Tuesday, January 18, 2011

pensyarah cemerlang..

بسم الله الرحمن الرحيم

hai kawan2..hari ni aku nk cerita perihal pensayarah cemerlang...hehe...dulu mase sem 2 foundation ade satu subjek called "basic mathematics"..dimana kite akn belajar bnde yang simple2 jer...tp sukar nak memberi jwpn...n luckily subjek ni xde masuk exam...kalau ade..xtaw la aku nk jwb ape...haha...

utk subjek basic math ni...aku telah dpt seorang pensyarah yg teknik pengajaran die memang pelik la...die kate die menggunakan teknik 21st century..

"kite xmaen dah power point segala bagai...tu sume care lama...bosan..."kata beliau...

dlm kelas beliau...kami pernah buat contest seperti "treasure hunt" dan juga membuat ayaq [tumpang blog kak wan yer...huhuhu...]...jika sekali pandang memang lah mcm budak2...tp kite tk sedar ilmu yg kite dpt di sebalik permainan tersebut...selain tu pelbagai jugak nilai2 murni yg aku dpt tnpe disedari...[ye ye je aku nih...hahaha..]

dipendekkan cerita..last year ade pemilihan utk pensyarah cemerlang..dan beliau telah mendapat "tittle" tersebut pd thn ni...ini sume gara2 kelas aku la..sebb kami memberikan perfomance yg terlampau baik pd mase pemilihan tuh...

sebagai balasan...beliau nak belanja kami satu kelas..woaaahh!!!aku mmg pantang bile dngr org ckp nak belanja2 ni...haha...almaklomlah...poket tngh kering ni...sob3...hehe...

"awak senarai kn shj ape yg awk nak saya belanja...next week kite bincang..."..

memang aku suke...!!!n my list are:
  1. kenny roger

  2. dome

  3. noodle station



tu je yg aku nak...haha...[deman gila kan???]..aku tak nak mintk mahal2 sngt..kesian plak nk bayar nnti...hahah...lagipon org dah nak belanjer...xkn la aku nk mintk KFC or MacD or Pizza...itu aku dah selalu rase...cewah..hahaha...lagi pon list yg aku senaraikan tu...sume kedai yg aku tak mampu nak mkn kat situ...kahkahkahkah....

mase ni la nak amek peluang...harap2 sngt proposal aku akan diluluskan...!!
kahkahkahakh....[gedik ayo aku nih...hahaha....]

p/s--->>aku penah pegi kenny roger sekali ja...and aku nak g lagi..sebb sodap...yg len aku tak penah pegi...haha...

btw..tahniah diucapkan kpd PUAN FARIDAH HANIM BTE OMAR sebb berjaya mendapt tittle pensyarah cemerlang...n skrg ni..beliau dlm usaha melahirkan guru2 yang cemerlang...kelas kami adalah sasaran...kerana beliau mengajar kami lagi semester ini utk subjek MT3101...

13 comments:

Ikmal Ikki said...

ko kalo bab makan semangat lbeh dr aku..hahaha

ShAwN said...

mesti la ikmal...haha..tangki aku an lagi besar dr kau...kehkehkeh

muezz@blaz said...

kenny roger sedap eh...?aritu beli xsdap r....

ShAwN said...

sedap la...kau beli ape yg tk sedap??haha

IMANSHAH said...

pantang juga, pantang org belanja , nak polow je

ShAwN said...

hehe..betol tu..org kate rezeki jgn ditolak..bala jgn di carik...kehkehekeh

cegu na said...

amboi. sungguh demand. ish2..(geleng2)

ShAwN said...

haha...jgn kate ditu cikgu...saya for fun shj...kehkehkeh

Cik Ilya said...

perghhh...marvellous! hehe...teknik dia ngajar mmg best. kalo dia jdik supervisor praktkum lg bestt! hehe.. ^.<

Cik Ilya said...

perghhh...marvellous! hehe...teknik dia ngajar mmg best. kalo dia jdik supervisor praktkum lg bestt! hehe.. ^.<

ShAwN said...

betol ke cik ilya??hehe...

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

adoiiihhh~
abeh la sy~
huhuhuhu. . .

giler demanddd!!chooiii~

puan, kami xnk ape2. . .cuma doakan kami berjy dunia akhirt sje~
kenyet3~*ayt bdk juruh!!ngehehehe~

ShAwN said...

ahhhh..k.wan...juruh laluh!!haha