Sunday, January 30, 2011

aku di usha..!!!:p

بسم الله الرحمن الرحيم

bru sekejap tadi gua pegi klinik...teman makcik gua hntar suami dia nk buat check up sikit...sedang syok2 bebual...terdengar suare budak menjerit dan menangis...hahaha...[budak india tu kene injection kat bontot die...kahkahkah...pdn muka...!!]

tiba2...

"en.shahrin...." seorang awek memanggil sambil matanye menjeling ke arah aku....

aku hanya buat2 tak nmpk..sebb aku tngh syok bergosip dengan mkcik aku..kehkeh...sesi gosipan diteruskan...

sekali lagi nama "en.shahrin" dipanggil...awek yg same berdiri di kaunter sambil memrhatikan aku n mkcik aku...actually awek tu nak pulangkan kad ape tah..pkcik aku punye...

so,aku amek dan melemparkan senyuman kat die...aku nmpk die tergamam...aku still mcm biase...buat tak taw...haha...

sesi gosip diteruskan lagi...haha...

di dalam kereta...

"ko perasan tak awek tu usha kau tadi???agaknye die tak puas tngok ko...tu yang die keluar kat kaunter tu..."mkcik aku memecah kesunyian malam...

aku berdekah ketawa...

"lame aku tngok die dok usha kau..."sambung mkcik aku lagi...

"tak nmpk la..." jawab aku ringkas...heeee~~

bila balik umah jer...aku terus cermin muka aku....hmmmm....patot la...

mane nak dpt muka mcm
awal ashari+asyraf muslim+hans isac+anuar zain= AKU!!haha...

p/s--->>ya Allah...aku dah bangga diri dan sombong dengan nikmat yang kau berikan ya Allah...ampuni dose aku...^_^..amiin...semoga Allah ampunkan dose aku...huhuhuu...


14 comments:

panadol lagi said...

gila hot ! haha

ShAwN said...

haha...sngt hot!!dah rentung dah nie...kehkehkeh

iKhRam said...

kalau byk sangat campur... nnt terlebih cantik payah pula..

ShAwN said...

haha..betol gk ek...huuu

azrie halili said...

hahaha.. zik2 adew2 r ko.. bek ko besyuko nt kjap je campuran2 tu bley ilang.. hahaahaaa..

cegu na said...

xbaek bangga cik shawn..

dekwhere said...

buwekk......usha???
hik3 sp laa yg x pkai crmin mata tue..

dekwhere said...

buwekk......usha???
hik3 sp laa yg x pkai crmin mata tue..

dekwhere said...

buwekk......usha???
hik3 sp laa yg x pkai crmin mata tue..

ShAwN said...

azrie>>ye2 aku bersyukur...haha..

cegu na>>aku TERbangge la..bukn sngaja...heeee~~

dek where>>kalau nak perli pon...tk yah la smpi post 3 kali...hahaha...aku boleh bace sekali je...hehehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kau tak rasa dia nampak hantu Khurafat ker?keh keh

muezz@blaz said...

haishhhh

ShAwN said...

razi>>hahaha....mcm siot~ko jeles sudah,,,hahaha

muezz>>kenapa mengeluh?huhu

laoshi' asraf isa said...

cehh wahhhh!!