Monday, January 10, 2011

chaos.....!!!


بسم الله الرحمن الرحيم

tajuknye je dh kucar kacir..jadi kehidupan aku memang agak chaos dan penuh kejutan la...dlm mase satu hari ni...

chaos 1#

kejutan pertama yg paling hebat ialah..salah seorang member aku X-cident mase otw balik mktb dengan ayah nye....tapi yg menyedihkan ayahnye telah kembali rahmatullah dan member aku tu sedang koma di hospital penang..

aku dpt rasekn bagaimana perasaan kaum keluarga depa time nih...tapi yelah kn..berat mate memandang berat lagi bahu yang memikul....aku n rakan2 kat sini hanya mampu utk berdoa dan berdoa supaya member aku[ummirul syahira]...itu sahaja yang kami mampu buat...

kepada yg bace post ni...marilah same2 kite sedekahkn kpd arwah ayah beliau dan berdoa supaya member aku cepat sedaq dari koma dan sihat seperti sedia kala....

chaos 2#

yg ni memang duniawi gila la...sumpah aku tak puas hati dgn result AJL...haha...tp sape la aku an...nk komen lebih2....kui3....buat penat je aku mendaki bukit ke cafe yg ade tv...almaklomlah...mktb aku memang kaya raya nak mampos...heeeee...setiap blok 'mesti' ade tv paling kurang LCD punye la...keh3...

awal pagi tadi aku on9...pastu ttbe boleh plak jumpe fan page yang mcm ni...???



ape punye orang la yg buat bnde ni...biarkn je la org tu dh menang..REZEKI die okay...die punye show pon not bad ape...just not suitable sngt la utk dpt tittle juara tu...hahaha...

well...AJL memang sentiasa melahirkan gimik2 yg terlampau over...kkdg tu..aku pon tak dpt nak berthn ngn ke-over-an mereka...hahaha...tapi ade juga segelintir manusia yang menyokong ana rafali menang...aku tngh2 k...
hehehe...tk caye???tngok ni....



chaos 3#

FACEBOOK nak tutup??haha...tak caye kn...ade ke org nak melepaskan bnde yang bernilai berjuta2 ringgit???hmmmm......aku tk taw la pe nak jadi ngn dunia ni...makin byk bnde2 pelik berlaku....alasan yang diberi oleh Kawan baik jahat tu ialah sebb die dah tak thn dengan tekanan hidup sekrg ni...

yelah MARK ZUCKERBERG aku percaya kat ko....tula...dulu mase ko miskin...ko carik aku...skrg ko dh kaye raye...ko lupe aku an...tulah balasan kau...hehehe...

depa siap bagi amaran lagi weh..."jika anda tak mau gambaq2 kenangan anda hilang...maka berbuat la sesuatu..."

tak caye jgak???haish kome ni....click sini




jadi...bersiap sedia shj la yer...ape2 jadi pon aku pasrah...aku tk kesah dah...kekal dgn blogspot gak best...!!!

"HIDUP BLOGSPOT...!!!weeee~~"

4 comments:

Izmir Fadzil said...

facebook tutup kembali ke myspace laaa

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

jom twitt3 la plak. . .ngehehehe~

iKhRam said...

suka chaos yg pertama.. semua kesusahan ini ada hikmahnya dan menyedarkan kita..

tamatnyer riwayat fb.. maka hilanglah satu alternatif aku nak promote blog.. hahaha..

sama2 support blog masing2 k?

ShAwN said...

emir>>a/c aku dh tutup kot...tinggal fb ngn blogspot jer...haha

k.wan>>xmau la...aku tobat dah...nnti addicted....kehkehkeh

ikhram>>jom saling men-support-ty...hahaha