Friday, December 3, 2010

buah hati aku

3 minggu sudah berlalu sejak cuti ari tu...kesimpulan yang di buat setakat ni...memang bosan tahap gaban la wei...aduhai~~sedih2...aku xtaw nak buat ape...kacau org tk boleh...kalau boleh buat kacau pon..setakat chat kat fb jer...xpon kt ym...hahaha

tp mane best...aku suke kacau org n tngok mimik muke org tu bile kene carut ngn aku!!muahahah..syokk wooo!![setan kn aku??haha]..well tu la yg aku buat utk release tensen...aku akn tensenkn org!!wakakaka...

bile pikir2 balik...rase bersalah juga kt depa...yelah..mulut ni lancang sngt bersuare an...mulut aku mmg xde insurans k!haha...member aku siap cop aku as "mulut longkang"...so what?ko "mulut loji" k...!!!wakakak...[ter-emo disitu...haha..]relax2...xde hal lah kwn..^_^...

##########################################################

bile kate cuti ni...aku xde la expact sume bende akan bercuti...ape korang tak bosan ke??

contohnye la kn...bile time tak cuti...awek aku yg pertama sentiase akn memberi rangsangan yang hebat...menandakan ade org panggil atau msg utk memuaskan nafsu serakah mereka!ok.tu tipu!haha...

tp bile cuti ni...haih~~krdt yg ari tu punye tak habis2 lagi...bateri die pon aku cas balik dlm 5 ari..haha..syes memang tak sentuh pon awek aku ni!!aku ni dok tunggu la awek2 cun nak msg aku ker...hak4...

tetibe aku sedar yang aku ni mmg tkde peminat nak msg or call...teeettt!

damn!!aku tk hot!aku tk glamor!cessss!!![cepat tampar aku!!!haha]

maka,,terbiarlah buah hati aku yang no 1 tu dlm almari...tnpa mendapat sentuhan manje dr aku..huhu....xde la ayat2 iklan yang selalu kami bisikn..."lepaskan lah...3x...hak4.."




bila buah hati no 1 aku tolak...beralih la pula pd buah hati no 2...haha...setakat ini...dielah buah hati yg aku paling syg sekali...memang tak berbelah bahagi lah kasih aku pd si dia ni..huhu...

ok.aku berat sebelah!![xleh kawen dua ni..haha..]

awek aku yang no 2 ni lah yg sentiase memenuhi tuntutan hawa nafsu aku ni...mane tak nye...bile nak on9 je...mesti aku jumpe die...bile nak mencarut kt blog je...aku tempah die...kekadang tu smpi terlupa yang aku ade awek lagi 1...haha...sebb tu lah aku syg kat die...die pndi layan aku...die taw aku suke ape...die taw aku lah jantung hati die...haha...

awek no 2 ni..special sikit..aku pon tk taw kenapa...bile org nak sentuh die je...punye la berdebar2 hati aku...tkot org sentuh die dengn kasar...sebb aku sentuh die lemah lembut je...die pon selesa...haha...sebb tu kalau korang nak taw,,jarang org gune awek aku ni...huhu...sebb aku tak bagi!!haha...even my parent pon jarang gune awek aku ni...haha...


kekasih hati no 2.....syg awk..!!

alat pemuas nafsu!!haha...mcm2 ado...^_^

bende kedua yang cuti ialah FACEBOOK!!yup...!dah 1 hari aku tak bukak fb...msuk hari kedua dah...[eleh...bru sehari...hahaha..]...mcm siot la...fb xleh bukak...i hv no idea y...tp mmg #$(*^*^($%!!![18SG]

fb ni lah sumber ilmiah aku...cewah..haha...tp ade benar jugak kate2 nista aku disini...byk info beb kalau boleh bukak fb...huhu...bile org share video or note kite boleh tngok..hhaha...skema gila aku...zzzzzzzz


kenapa mcm ni meh?bukn 1 hour...dh msuk 2 days dah!!fyiii~


6 comments:

muezz@blaz said...

eee xadil!!!

ShAwN said...

ape yg tak adilnye??

Cik Su said...

awek tu hp ke ..haha....awek betul mne??

ShAwN said...

cik su...saya xde awek lah...mak tk bg ade awek...wakakaka...

iKhRam said...

carilah awek yg hidup2.. takut la esok terkawen dgn awek2 yang sedia ada tu... x ke kes naya?? hahaha..

ShAwN said...

haha...takkn la smpi mcm tu...wakaka...awek yg betol2 blom terbuka hati lah..eceh!hahaha