Tuesday, December 21, 2010

si kembar...!!

setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan dikurniakan cahaya mata...kalau orang dulu2...depa tak kesah anak seberapa ramai pon...setakat 11org...12org..perkara biasa...kalau dulu tu...dpt anak sorang dua...mesti pelik...[memandai ja aku...haha]...tp orang skrg ni...stp rumah...memang amat jarang sekali la nk tngok anak melebihi 6...huhu...

jadi...aku buat inference kt sini..org2 sekrg ni,,,depa sibuk...byk mase keja harte dunia...duit...sebb sekrg ni..everything is money...itu duit..ini duit...kn??tapi..org dulu pulak anak ramai..sebb mlm2...depa tak bz...depa tak byk keje...#########18SX########

STOP IT K!!!hahaha...[memandai kan aku??]

info tmbhn::adek beradik mak aku=12::
::adek beradik bpk aku=17::

hebat kn mereka??wlw hidup susah...tp dpt juga membesarkn anak2 yang ramai tu..shingga menjadi insan yg berguna...^_^

kalau dapat sorang anak...aku tngok mak bpk tu punye la hepy..habis satu kampung depa dok gegar...punye la gumbira...kenduri jgn ckp lah...tudiah hai...kalah org kawen...[ok.aku tipu..]

tp cmne plak perasaan kalau sekali mengandung..dapat 2???kire mcm ala2 buy 1 free 1 la..kui3..

aku tak dpt bygkn..cmne org yang mengandungkn anak kembar...punye la susah nak bwk perut yang membuncit tu ke hulu..ke hilir...let say...sorang 2.4kg...kalau dua orang dah 4.8kg..9bulan 10 hari tu...aku tabik spring la kt kaum IBU...!!aku punye perut yang tak smpi 1kg pon aku dh lelah bwk ke sana sini...kehkehkeh..[tu rahsia kite k...hihi..]

**********************************************************************************

tujuan utama aku buat post ni bukan ape...saje je.. aku nak wish tahniah pd sepupu aku...sedare mahzan n midah..hihi...sebab ape??

depa dikurniakan anak kembo wei...wahhh...seronok gile...dua-dua dpt perwira...tahniah juga utk mak cik n pak cik aku...dpt cucu kembar...tk lupe jgak...tahniah utk atok n nenek aku sebb CICIT yang ke-7 dan ke-8...

mohd hamizan & mohd hafizan


aku ade member...mereka ni kembar 3...!!!aiyak!!cmne meh...larat ke nak angkut perut kalau isinye 3 orang...??sungguh besar kuase yang maha Esa...
sungguh aku kagum dengan kekuatan insan yang bergelar ibu...


zaini fikri, zarif fikri & zazali fikri


p/s--->>satu hari nnti...kalau aku dpt anak kembar pon best jgak kn??*berangan2 sudah*...ape2 pon rezeki aku terima...i.allah..^_^

3 comments:

foo said...

anda bila lagi?

ShAwN said...

foo>>sedang berusaha...^_^

Syada said...

nak kembar jugak