Wednesday, February 9, 2011

elaun baru...brg pon baru meh...^_^


hai kwn2...hahaha...
maaf ler lame tak update blog...(bajet mcm ade org nak bce je blog aku...kehkehkeh)...bukanye tak nak update...aku memang nak update...tapii...kn aku ade citer pasal AWEK aku yang sakit..:(..beliau bukn sahaja sakit...tapi dah msuk wad ICU dah...tak lame lagi..kene la operate..sob3...rindu kat die..)

ini pon aku mesti wish to my beloved roomate (lalu aku muntah...hahaha..).."iskendar.."..sebab die bagi aku pnjm laptop die bagi men'update' blog ini..hehe..thnks syg...kahkahkah...

ok..sekarang ni..aku and member2 sume dah msuk degree progrem kat mktb nie..mkneye..ELAUN pon makin besar beb...woaahhh!!!tak mcm foundation dulu..elaun ciput ja..msuk setiap bulan..but alhamdulilah..boleh jugak hidup...^_^

kali ni..elaun diberikan utk satu sem terus...tudia haih!!mau beribu2 dapat...tetibe aku rase jadi org kaye...kahkahkah...

maka..aku sangat yakin kedai2 HP,LAPTOP,MOTO,JAM,BAJU,CAMERA dan lain2 memang menunggu mase nieh...memng on the right time lah owang putih kate...

mane taknye...kalau aku pegi bilik member..

"woahhh!!HP baru!!!touch skrin lagi..."


"fulamakk!!printer baru and mahal siottt..."


"walawei...semat siot moto baru..."

"ko pakai baju bru ke??cntik2...jenama aper??hahaha"


"DSLR bru sey..."


"jom g SEOUL GARDEN!!aku lapa..."

utk aku..ape yg baru???hmmm...xde ape yg baru kot..semuanye bnde2 lame...heee~~sebb aku kene prepare rawatan awek aku tuh...so,,bnde2 yg aku nak beli kene postpone dulu la gamaknye...kehkehkeh...sape nak kenal awek aku..meh click kat sini...

p/s-->utk kwn2 sekalian..seronok aku tngok korang berbelanja...haha..jimat2 noh..jgn membazey sngt..jauh lagi perjalnan untuk kita menamatkan semester ni...jgn smpi nnti korang nk mkn pon xde duit...beringt2 yer...p/s ni ditujukan utk aku jugak...^_^ no heart feeling yer kpd yg membace...hehehe

9 comments:

cegu na said...

aku dpt printer jer...hehe

foo said...

aku tetap sprti dulu. hanya rambut saja yg baru.

muhammad izuddin said...

npe ak cam xdpt pe2 pon..haha..

luqkhman jailani said...

din, ko dapat sometinglah.
dapat notice. 'memalukan'. haha

ctty aja said...

gi seoul garden ajak la aku skali..kata dapat elaun..blanje!

Anonymous said...

yess,,name aq ade kt ctu,,thanx syg,,haha

aiman bokali said...

aku memang xmao beli pape..smpan duit wt blnja kawen da la..hahaha

laoshi' asraf isa said...

aku dpt GEWE BARU hahaha

aen ashiqin said...

lelaki paling kecil di dunia bertemu lelaki paling tinggi di dunia,tengok besarnya perbezaan antara mereka. tengok video ini--> http://on.fb.me/Y4jzbp