Saturday, September 12, 2009

Teluk tempoyak

last week..my class menganjurkan berbuke pose dngan mentor...di teluk tempoyak..salah satu perkampungan nelayan di bayan lepas...makanan die...fulamak!!5 bintang r wei...aku tak tw la bnde mmg sedap atau aku tngh lapa...sebb mse ari tuh aku tak sahur...hahahaha..btw,kami sekelas(tanpa Prem-sebab de meeting) and en jasheer and family(mentor) juga turut serta ustazah khadijah..telah menceriakan majlis tersebut..huhuhu...kepada sesiapa yg mai penang..nnti aku bwk..tapi sediakan duit okey...hahahaha...

tahniah pada yun!!sebab mlm tu die adlh pemenang kerana mkn paling byk n lame..aku pon kalah..hahahah

pity kepada syuk..sebab lepas mkn tom yam perut meragam...esoknye demam n xdtg kelas...huhuh


play ground pon de beb..
nme jek perkampungan nelayan..
kampung aku pon takde...huhuh


jejaka2 kelas math 1..huahuahua


inilah juara pd mlm tersebut...


sedap nye lah...


habis licin...

5 comments:

Anis said...

sedap gile lauk dowh!!!!

ShAwN said...

hahahaha..mai la sini..aku bwk ko mkn kat situ...hehehehe..
lau ko specials...
aku belanje...cewah..
(lau dh dpt elaun r..)
hehehehe

Anonymous said...

gambaq kami mana??????
tgkp bekeping2
waaaaa(T_T):(

Anonymous said...

haha..
u bila tangkap gambar i?
kenapa i tak tau punya?
haha

yun

ShAwN said...

hahahah...
mne boleh ckp..
nnti umalu nak posing...heheheh