Friday, July 10, 2009

new journey 4 me...

ok..esok adalah ari sabtu..and aku akn bertolak ke penang esok pg...aku akan singgah di rumah mkcik aku kt kemunting perak...so kami sekeluarga akn stay di perak sebelum meneruskan perjalanan ke penang...hehehe..dlm seminggu ni aku tak tau ape yg aku buat...hahaha..hnye chat and buang mse..even borang2 pon aku tak tau dh cukup ke belum..sebab ape??xde buku panduan..hahaha

aku rindu giler kat geng2 kmj...tak kire r bru kenal ke,,lame kenal ke,,aku rindu korang beb..pasni korang still stick together 4 one year..tapi aku kene mule dr kosong..huhuuhu..aku dh r jenis org yg sush nak bergaul 4 1st time...hehehe..go!!u cn do it shawn!!!hahahah..

oh yer!!aku kenal sorang member ni..nme die hakim..bdk kmj,,satu kuliah ngan bpunk,naderk,tortoi,and mak esah...die dpt satu maktab ngan aku..aku plan ngan die utk masuk maktab saing2..hahaha..hope dpt satu bilik la..hehehe..aku tak nak dpt satu bilik dengan budk yg utara..hehehehe..bukan asabiah,,tapi nnti dioerg selalu balik umah..nnti aku jeles!!hahaha..lagi satu aku xmau tinggal dlm bilik sorang2..hahaha..sebab aku dengar khabar angin,,lau kat maktab satu bilik 2 org..tak lah btol ke tak..tapi,,pepe pon aku nak satu bilik ngan HAKIM...hahahaha..even aku tak knal die sngt..tapi atleast die budak johor...wawawawaw

kepada bdk2 kmj..all the best utk UPS korang...especially 4 my old frens from SAMURA and my practikem "hayat 46" ,my X-practikem fizikal 38...and also my roomates!!!hahaha..chaiyok2!!!

5 comments:

Anis said...

shawn ckp cam gay la!!
hahaha
btw, GUD LUCK tuk kau!!

n... n... n...
mamt penag HOTT dowh!!
hahahhaha

kirim salam la kat hakim..
even though aku x kenal dia pun!
hahahah
gile!!

nabihah said...

loh duk bilik sorang r best!!

sbbrinana said...

shawn all the best, xD

ikyn adzmi said...

GUD LUCK SHON

ShAwN said...

siut ko RF...hahaha..btw thnks 2 sabee and ikin haha...hu4..duk bili sorang tak best lah..bosan!!hahaha...