Monday, September 22, 2008

AKU DPT ANUGERAH!!!

wahwahwah!!!rase bhgia to lar...akhirnya dpt gk aku anugerah..nak tau ke ape??heheh...aku dpt anugrah separuh and anugerah sekolah...hahah...sebenanye..aku tak de la suke sngt...tapi demi MNCAPAP!!aku rela!!!hahahaa..aku dpt anugerah separuh sbb aku menang boling ari tu...hehe kategori kumpulan aku dapt johan..and individu dpt no 2...jadilah tu....sukenye!!!team boling yang laen ialah...COMOT,COMEL, n BERRY!!!hahaha,,,sje je capup nme korang...tp kcian..B-PUNK tak dpt pepe...ha4...sori b-punk,aku kutuk ko!!!pdn muke...lagi satu aari ni b-punk ngan comot dah brbaek dgn huda,,,,tp mntk maap mcm tuuuuut!!!ha4...mcm org tak brtamadun...at least dah berbaik dah!!!!anugerah lagi satu..aku dpt anugerah sekolah!!!aku pon tak sangka yg aku akn dpt anugerah tu...aku dpt koz aku ni kononye<>kononnye la..aku tak harap dpt pon anugerah tu sebab aku rse aku tak layak dpt anugerah tu..almaklomla..aku bkn pngerusi yag brjaye mcm unit2 lain>>>wtf!!!aku rse aku la pngerusi plg horror skali kt SAMURA NI!!ntah npe tah aku dpt jwtn tu..aku pon tak pham..lau aku tak dpt jwtn 2,,,may be aku pnye study dah ok!!!wah!!!spm dah dekat!!tkot la sey!!by d way aku dah tercalon utk anugerah2 tu....talking about anugerah,,tak lame lagi,,,MTK!!pham2 je la lau MTK tu kn ade anugerah yg pelik2 utk C-NIOR...aku tkot sngt lau aku dpt anugerah yg plik2 tu....so...aku lebih rela tak dpt ape2...dr dpt pnggian baru yg ntah ape2 tuh!!!damn!!!cewah..aku ckp ni mcm dpat je...perasan tol la aku nie!!!hahaha...ok chow>>>nak g semahyang!!!

1 comment:

mrymKIRAAAna. said...

haha. mmg ada bau2 berlagak lah entry kau kali neh.

aku tak kesah. aku dpt anugerah sepanjang hayat.

nape org ni semue citer psl bpunk?
duh. nak buat website tuk bpunk lah gni!